20-årig fra Hammel satte tyvekoster til salg på Facebook

Stjålne dæk og fælge blev sat til salg på Facebook, men det opdagede ejeren, der havde haft indbrud

Artiklens øverste billede
Modelfoto:

Ved et tilfælde opdagede en 27-årig mand fra Skørping i Nordjylland, at de dæk og fælge, som han havde fået stjålet ved et indbrud i januar, nu var til salg på Facebook hos en mand i Hammel.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 27-årige mand tog derfor kontakt til sælgeren med den besked, at han var interesseret i at se nærmere på dækkene i Hammel. Bagefter kontaktede han Østjyllands Politi, og en patrulje tog mandag klokken 13.00 med hen til sælgeren.

Ifølge døgnrapporten mødte politiet en 20-årig mand på adressen, og han stod klar med varerne, som ganske rigtigt var den 27-åriges dæk og fælge. Det viste sig, at den 20-årige havde købt varerne af en jævnaldrende ven, der boede i nærheden, og ham tog patruljen derfor også på besøg hos.

Hos vennen fandt betjentene yderligere fire dæk og fælge, som også stammede fra indbruddet i Skørping.

Manden, der opbevarede de andre dæk og fælge, forklarede, at han havde købt dem på nettet på et tidspunkt, men han nægtede at fortælle, hvem han havde købt dem af og sagde, at han havde slettet al korrespondance med sælgeren.

Da det i første omgang ikke kunne bevises, at nogle af mændene stod bag indbruddet i Nordjylland, blev begge sigtet for hæleri, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jwh

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen