Student på studentervogn i Favrskov gik amok og svinede politiet til

22-årig mand blev smidt af studentervogn og anholdt

Artiklens øverste billede
Modelfoto: Carsten Ingemann/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

En 22-årig mand nåede ikke hele vejen med rundt med sin klasse, der mandag var på studenterkørsel. Klokken 14.38 blev politiet kaldt ud til vognen, der holdt på Hadstenvej ved Laurbjerg, fordi den 22-årige student var gået amok og derfor ikke længere var velkommen på vognen. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Da patruljen ankom til stedet, blev han udpeget af chaufføren, og betjentene bad ham om at samle sine ting fra vognen, så de øvrige studenter kunne køre videre.

Han var noget beruset og frembrusende i sin adfærd, oplyser politiet, men sagde, at han allerede havde ringet til sin mor for at blive hentet. Betjenten satte sig derfor ind i patruljebilen igen, men inden de nåede at køre videre, rakte den 22-årige en langstrakt langefinger efter betjentene og gik hen til patruljebilens vindue og kaldte dem for skældsord.

Betjentene vurderede, at der var risiko for, at den 22-årige skabte yderligere problemer, mens han ventede på sin mor, så de besluttede at anholde ham og sigte ham for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand. Han blev desuden sigtet for narkobesiddelse, fordi han havde en joint på sig, som blev funder under visitation.

jr

Læs også

Del artiklen