Flere kilo hash fundet i rockerklubhus ved Hadsten

Ransagning afslørede stor mængde ulovlige stoffer

Artiklens øverste billede
Arkivfoto af politiaktion, ikke fra rockerklubben på Hoelvej. Øxenholt Foto

Østjyllands Politis specialpatrulje aflagde tirsdag morgen et uanmeldt besøg hos et klubhus på Hoelvej nord for Hadsten, hvor en rockergruppering holder til. I en bygning ved siden af klubhuset fandt patruljen under ransagningen flere kilo hash.

Ingen af de personer, som befandt sig i klubhuset, ville vedkende sig hashen, men det blev beslaglagt og skal nu undersøges nærmere for spor, der kan vise, hvem der har haft fat i det.

De personer, der var i klubhuset, blev alle visiteret, og to mænd på 20 og 27 år blev begge sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da betjentene fandt en mindre mængde hash på dem.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Lokalavisen har efterfølgende været i kontakt med politiet med henblik på at få yderligere oplysninger om sagen og rockerklubben, der holder til i et hus med tilbygninger på Hoelvej. Østjyllands Politi ønsker ikke at oplyse den præcise adresse, men fortæller, at det er rockerklubben United Tribuns Forever, der er tale om.

»Vi kender deres opholdssted, og vi holder rigtig godt øje med bander og rockergrupperinger. Det var derfor, vi var derude at ransage,« siger pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi.

Der var angiveligt kun de to nævnte unge mænd tilstede, da politiet kom forbi og ransagede ejendommen.


Læs også

Del artiklen