To personer dræbt i ulykke på motorvejen ved Hadsten

To mandlige bilister dræbt i motorvejsulykke onsdag aften.

Artiklens øverste billede
Dødsulykke på motorvejen ved Hadsten. Foto: Øxenholt Foto

To personer blev onsdag aften dræbt i en trafikulykke, der skete på Nordjyske Motorvej i det sydgående spor lidt nord for afkørsel 44, Hadsten.

Ulykken blev anmeldt klokken 21.57, oplyser Østjyllands Politis vagtchef Morten Bang til Lokalavisen.

Kort før ulykken lød det i trafikradioen, at der kørte en spøgelsesbilist mod nord i det sydgående spor mellem Aarhus Nord og Hadsten. Vagtchefen ville dog ikke komme nærmere ind på ulykken, da Lokalavisen spurgte, om ulykken skyldtes spøgelsesbilisten. Vagtchefen henholdte sig til, at politiet efterforsker sagen.

De to dræbte var mænd på 61 og 69 år, som kørte hver sin bil, og der var ikke passagerer i nogle af bilerne, fortæller vagtchefen.

Der blev sendt adskillige politibiler inklusive indsatsleder samt ambulancer, lægeambulancer og redningskøretøjer til ulykkesstedet, som var afspærret i flere timer. I første omgang var kun det sydgående spor afspærret, men senere blev også det nordgående spor spærret for at give plads til redningsarbejde.

Bilinspektøren var stadig på stedet for at undersøge sagen, da Lokalavisen lidt efter midnat talte med vagtchefen, som desuden fortalte, at de to mænds pårørende er underrettet.

Aftenulykken på motorvejen var den anden dødsulykke i Favrskov Kommune på samme dag. Onsdag eftermiddag blev en bilist dræbt ved et frontalt sammenstød med en lastbil på Randersvej nord for Hammel:


Læs også

Del artiklen