Bil skred ud i farligt sving og ramte rækværk

Ifølge en nabo er der sket mindst fire færdselsuheld på stedet indenfor det seneste år.

Artiklens øverste billede
Færdselsuheld på Ågårdsvej ved overkørslen af Spørring Å. Privatfoto

Tidligt søndag morgen skete der et færdselsuheld på Ågårdsvej mellem Selling og motorvejen. Uheldet skete ved overkørslen af Spørring Å, hvor en bil skred ud og ind i rækværket, der er sat op ved åen, så biler ikke ryger i vandet.

Lokalavisen har talt med en nabo, der fortæller, at bilisten var kommet kørende i nordøstlig retning og gled ud i græsset i forbindelse med, at der kom en modkørende.

Den modkørende opdagede formentlig ikke, at der skete et uheld, idet vedkommende ikke standsede op, fortæller naboen.

Heldigvis skete der angiveligt ikke noget med bilisten, der kørte galt og måtte tilkalde vejhjælp for at få sin bil fjernet.

Farligt sted

Naboen oplyser, at det er mindst fjerde gang på under et år, at der sker et uheld på dette sted på Ågårdsvej, hvor vejen svinger frem og tilbage.

Det er tilladt at køre 80 kilometer i timen på stedet, men ifølge naboen er det uforsvarligt at køre så stærkt i svingene, og der burde være en hastighedsbegrænsning eller som minimum nogle skilte, der advarer om, at vejen svinger.

Færdselsuheldet søndag morgen blev angiveligt ikke anmeldt til politiet. Østjyllands Politi oplyser mandag formiddag, at man ikke har modtaget nogen anmeldelse om færdselsuheld på stedet.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen