Tre mænd varetægtsfængslet efter tyvetogt i tre byer på samme dag

De tre tyve var blandt andet på spil i Vester Velling, hvor de blev opdaget af en opmærksom borger.

Artiklens øverste billede
Tre mænd blev fredag varetægtsfængslet for flere tyveriforhold. Arkivfoto: Rune Aarestrup Pedersen

Tre mænd blev fredag eftermiddag varetægtsfængslet for flere indbrud og tyveriforhold, som alle blev begået torsdag, hvor tyvene også var på spil i Vester Velling.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Ifølge sigtelsen stjal de tre mænd torsdag en bil fra en p-kælder i Thorsgade i Randers C, hvorefter de havde travlt med at begå forskellige former for tyveri i flere byer. Således er mændene sigtet for at stå bag et tyveri på en byggeplads i Bjerringbro kl. 9.55, hvor de stjal en del værktøj. Kl. 10.44 forsøgte de at stjæle en trailer i Vester Velling, hvilket dog mislykkedes, da de blev opdaget af en borger. Kl. 10.56 stjal de tre mænd noget værktøj og en benzindunk fra en garage i Vester Velling, og kl. 12.52 var de så på spil på Nørre Boulevard i Randers C. Her stjal de ifølge sigtelsen flere værdigenstande, herunder et par bærbare computere fra to kældre, som de var brudt ind i.

Politiet var efter tyveriforholdene i Ulstrup opmærksomme på den bil, som gerningsmændene kørte rundt i, og da den blev set holde parkeret på en vej i Randers C, stillede flere patruljer sig klar i området.

Her opdagede politiet de tre mænd komme gående fra en kælderopgang på Nørre Boulevard med flere koster i hænderne. De blev herefter alle anholdt og sigtet.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at finde ud af, om mændene kan have stået bag flere forhold.

I Retten i Randers blev de tre mænd, der er henholdsvis 26, 26 og 20 år, i dømt varetægtsfængsling i fire uger. De nægtede sig skyldige og kærede kendelsen, oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen