Denne mand er mistænkt for 20 indbrud i Hadsten

Politiet frigiver billeder af mand, der er mistænkt for en lang række indbrud i flere jyske byer.

Artiklens øverste billede
Fotos: Nordjyllands Politi.

Hadsten by har i de seneste uger været meget slemt plaget af indbrud i private hjem. Østjyllands Politi har modtaget omkring 20 anmeldelser fra beboere, der har haft ubudne gæster.

Det samme gør sig gældende i Hobro, hvor der i de seneste tre uger er anmeldt hele 30 villaindbrud. Politiet i Hobro har efterforsket sagerne intenst og er nu kommet i besiddelse af billeder af den formodede gerningsmand til indbrudsbølgen i Hobro, der kædes sammen med indbrudsbølgen i Hadsten og andre steder.

»Efterforskningen har vist, at der har været villaindbrud i Randers, Hadsten og Viborg, hvor modus minder om dem, som er sket i Hobro. Derfor mistænker vi, at den samme gerningsmand kan operere i et større område,« siger politikommissær Mikkel Brügmann i en pressemeddelelse fra Nordjyllands Politi.

Politikommissæren håber at høre fra vidner, der enten har kendskab til personen eller måske har set ham i nogle af områderne. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Hvis man bor tæt på et gerningssted – og selv har overvågning på egen grund – må man gerne kontrollere, om man har haft ubudne gæster, som måske har rekognosceret for et indbrud.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen