Bil bragede ind i lygtepæl, så lysregulering gik i sort

Artiklens øverste billede
Den forulykkede bil endte i en hæk efter at have ramt lygtepælen. Privatfoto

To yngre mænd stak natten til søndag af fra et færdselsuheld i Hammel. Det skete klokken 00.50, hvor de kom kørende i en bil på Tilemannsvej i vestlig retning. Lige efter krydset ved Thorsvej kørte bilen ind i en lygtepæl og videre ind i en hæk.

Færdselsuheldet blev anmeldt af en bilist, der kørte i den modsatte retning på Tilemannsvej og hørte et brag, kort efter bilerne havde passeret hinanden. Bilisten vendte rundt i rundkørslen ved Gammel Randersvej og kørte tilbage for at se, hvad der var sket. Her så anmelderen to yngre mænd løbe væk fra stedet.

Lygtepælen havde fået et ordentligt knæk, og påkørslen bevirkede, at lysreguleringen i krydset gik i sort.

Lygtepælen har fået sig et ordentligt tryk. Foto: CSJ

”Vi havde hunde ude at gå spor efter personerne, men de fandt ikke frem til dem,” fortæller Østjyllands Politis pressemedarbejder Janni Lundager.

Politiet kontaktede desuden Favrskov Kommune for at gøre opmærksom på, at lysreguleringen var gået i stykker.

Østjyllands Politi ved i skrivende stund ikke, hvem der kørte bilen, som umiddelbart ikke var meldt stjålet, så man skal have en snak med bilens ejer.

Ifølge Lokalavisens oplysninger var trafiklyset søndag formiddag stadigvæk ude af drift, og der holdt en bil, som var noget smadret. Politiet har ikke nærmere oplysninger om bilens skader, men der skulle være udløst flere airbags.

Mandag formiddag, hvor billedet til artiklen er taget, var lysreguleringen fikset og bilen fjernet.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen