Erhvervsfif:

Bring netværk sammen

Lokal virksomhed bragte Favrskov-netværk til Aarhus. En god idé, mener ophavsmanden

Ved at blande netværkene forøges værdien af det hele, mener Ingeniør Jan Holm Rasmussen, og det bragte Favrskov lidt nærmere Aarhus. I mange år har professionelle netværk kun været for den lukkede kreds. "Men det er ikke tidssvarende og slet ikke en del af netværkstanken – særlig ikke i økonomisk udfordrende tider," vurderer Ingeniør Jan Holm Rasmussen, ejer af Flextech Consult, der ligger i Favrskov Kommune.

Nettværket når sammen

Han opfordrer til, at man sammensmelter de netværk, man er en del af. Hans Aarhus-netværk, Junior Chamber International (JCI), havde i slutningen af november arrangeret en inspirationsaften med B.S. Christiansen, hvor man kunne høre om teambuilding. "Jeg fik ideen til at koble mit Favrskov-netværk sammen med Aarhus-netværket, da jeg blev sponsor for JCI arrangementet." Han arbejder generelt ud fra den grundtanke, at alle jo skal have chancen for at lære hinanden at kende. "Hvis det er svært at finde nye kunder, så kan andre netværk være en god vej fremad. Det kan også skabe muligheder for nye teams med andre kompetencer. Jeg ser det som en styrke at være med i flere netværk - netværkene er jo forskellige, og med flere netværk har jeg flere muligheder for at finde folk med netop den faglige baggrund jeg kan stå og mangle. Det samme kan jeg se er en fordel for mange erhvervsfolk."

Flere muligheder

I Flextech, som er et konsulentfirma der laver projektledelse og dataanalyse, har ejeren allerede fundet flere kunder igennem netværkene, men også mange flere samarbejdspartnere. Jan Holm Rasmussen glæder sig over de udvidede forretningsmuligheder ved at bringe sine netværk sammen, samt at det at bringe netværk sammen giver oplagte muligheder hvor netværket får glæde af hinandens kompetencer og arrangementer.

Publiceret 04 January 2011 10:00