Stine Friis er klar med hele orkestret til forårskoncerten. Foto: Michael Wulff Hansen

Stine Friis er klar med hele orkestret til forårskoncerten. Foto: Michael Wulff Hansen

Nye toner fra Hinnerup Garden

Hinnerup Garden afholder traditionen tro den årlige forårskoncert i Sløjfen i Hadsten. Forud for koncerten har garden haft en øveweekend med professionelle instruktører. Dette projekt er blevet realiseret på baggrund af tilskud fra Kulturelt Samvirke.

?Vi har primært øvet på de musikstykker, som vi skal spille til DM for bygarder i Randers til sommer?, fortæller garderleder Stine Friis.

?Vi er kommet rigtig langt med at øve, men det er meget svært musik, og det er musik, som er meget anderledes end det, vi er vant til at spille, så det er en stor udfordring for os alle.?

Herudover byder koncerten som sædvanlig på en lang række velkendte numre, som spænder fra klassisk brass band musik over populærmusik til marchnumre. Hinnerup Gardens trommekorps byder også på spændende numre med indlagte
overraskelser.

Minigarden, som består af gardens yngste medlemmer, har øvet sig meget flittigt, og også de vil vise, hvor meget de har nået at lære på cirka syv måneder.

?Vores publikum kan derfor se frem til en hyggelig eftermiddag lørdag den 2. april 2011 kl. 14.00 i Sløjfen?, siger Stine Friis.

Publiceret 24 March 2011 11:00