Fødselsdag fik fint besøg

Det var ingen overraskelse, at kronprinsparret er populært. Men at Storegade i Hinnerup kunne blive så tæt pakket af mennesker en lørdag eftermiddag overraskede nok de fleste.

Af
Erling Baastrup

Efter frokost på Frijsenborg ankom kronprins Frederik og kronprinsesse Mary til Hinnerup kl. 13.00 for at kaste ekstra glans over byens 150 års fødselsdag.
De to var utrolig populære. Mange af tilskuerne havde klædt sig flot på i dagens anledning. Ikke mindst kunne man øjne en del prinsesser.

Borgmesterrunden

Og kronprinsparret gav sig god tid til give hånd og snakke med de mange, som de passerede på deres ellers minut-nøjagtige tur rundt i byen. På turen blev de ledsaget af borgmester Nils Borring, og han kunne senere berette, at det var med stolthed, han kunne vise Hinnerup frem.
Der blev knipset og filmet. Man behøver ikke være ret gammel for at kunne tage billeder med sin telefon.

Andrea havde lavet denne flotte tegning. Den skulle Mary have. Og det lykkedes.

Andrea havde lavet denne flotte tegning. Den skulle Mary have. Og det lykkedes.

Småkager og tegninger

Der blev også plads til lidt improvisation. Børnene i Børnehuset Fuglereden havde bagt småkager, og Mary smagte beredvilligt på dem.
Andrea Seebach Gregersen var i prinsessekjole og havde lavet en flot tegning til kronprinsessen. Og hun fik den afleveret.
Gæsterne brugte lang tid i kunstworkshoppen, og det hele gik stille og roligt, selv om der var en del politi og sikkerhedsvagter. Og et par bombehunde.
Vi tager en tur rundt med de kongelige i Galleri-Kongelige i Hinnerup. Masser af billeder med kommentarer.

Sådan kan Storgade i Hinnerup også se ud.

Sådan kan Storgade i Hinnerup også se ud.

Publiceret 08 September 2012 19:00