Duracell batteriet Simon Dinesen er tilbage i lokalfodbolden efter ophold i Sydamerika. Arkivfoto

Duracell batteriet Simon Dinesen er tilbage i lokalfodbolden efter ophold i Sydamerika. Arkivfoto

Seriefodbold:

Brændte to straffespark mod Grenaa IF i kedelig nullert

En netop hjemvendt og veloplagt Simon Dinesen var med i front, da Grenaa IF på hjemmebane fik sit første point i 0-0 løsning mod Hadsten IK i Serie 2

Af
Af Martin Schultz

I en med Grenaa IF-træner Kent Jensens ord ”mærkelig” kamp, hvor hvert af holdene havde hver en halvleg, fik Grenaa IF lørdag eftermiddag sit første point, da Hadsten IK var på besøg på HSM Arena i Grenaa.

”Det var en grim og uskøn kamp, som jeg nok tror var jævnt kedelig at se på. Vi stillede med  et skrabet hold, men fighten var der og vi fik vist, at vi er i god form,” siger Kent Jensen, som så sit hold slutte kampen med at presse modstanderen.

”Set over hele kampen har vi mest spil, men i og med at Hadsten IK brænder to straffespark, må vi nok være tilfredse med at få et point ind på kontoen,” siger Kent Jensen.

Hadsten IK kunne ellers bare have snuppet sejren, men formåede at brænde to straffespark i 2. Halvleg. Det første blev dømt mod Simon Sørensen, som kom for sent med en tackling, og siden mod målmand Frederik Bjerregaard, som klippede en modstander på vej skråt ud i feltet. Ingen af de to fik dog kort af dommeren udover at han dømte straffespark.

”Det første straffespark blev skudt på trekantssammenføjningen. Det andet blev skudt langt over mål,” fortæller Kent Jensen om Hadsten IK's store afbrændere.

Simon Dinesen hjemme fra Sydamerika

Grenaa IF gik på banen uden point efter en sløj premiereforestilling mod Fuglebakken og derefter en kamp på udebane mod Randers Freja, hvor spillet var godkendt, men resultatet blev et nederlag på 3-2.

”Mod Hadsten havde vi 20 rigtig gode minutter i 1. halvleg, men vi fik ikke scoret. Vi kom til afslutninger flere gange i 1. halvleg efter at have spillet os godt igennem, så noget fungerede. Spillet mellem kæderne fungerede fint. Det er ting vi har trænet, så vi bygger på. Samtidig fighter vi gidt gennem hele kampen og havde kræfter til at presse vores modstander til sidst,” siger Kent Jensen.

Sidst mod Randers Freja fik holdet Rasmus Møller og Jamil Faizi ned fra FC Djurslands trup, og de to spillere gjorde så godt et indtryk på FC Djurslands cheftræner Robert Sørensen, som så kampen i Randers, at han havde de to med på FC Djurslands trup i lørdagens kamp mod Aabyhøj IF.

”Så vi stillede med et skrabet hold, men havde fået tilgang af Simon Dinesen, som i onsdags var kommet hjem fra en rejse i Sydamerika. Han har før spillet på holdet og er i superform. Han er en klar forstærkning af holdet og vil være en evig trussel for ethvert hold i denne række,” siger Kent Jensen.

Ungt talent brækkede kravebenet

Grenaa IF havde også to unge spillere fra FC Djurslands U19 hold med på holdet. Sebastian Busse og især Emil Birkedal Nielsen gjorde en fin figur.

Emil Birkedal Nielsen spillede i midterforsvaret ved siden af rutinerede Morten Winther, men fem minutter før tid bad Birkedal om at blive skiftet ud, fordi han havde ondt.

”Da han kom hjem efter kampen, var han fortsat dårlig. Han blev kørt på skadestuen af sine forældre. Det viste sig, at han havde brækket kravebenet og er nu ude i 4 til 6 uger. Han er en af de bedste U19 spillere og er et kæmpetalent,” siger Kent Jensen.

Målmand Frederik Bjerregaard holdt nullet og blev kåret til Kampens spiller.

”Frederik stod godt, og i starten af kampen havde han en 100 procent redning, hvor han reddede en helt oplagt scoringsmulighed.”

Grenaa IF møder søndag kl. 16.00 Vorup FB på udebane på kunstgræsbanen Ulvehøj. Vorup FB har vundet en kamp og tabt to i de første tre kampe i Serie 2.     

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

Grenaa IF - Hadsten IK 0 - 0 (0 - 0)

Lørdag 14. april kl. 13.00 på HSM Arena i Grenaa

Grenaa IF's holdopstilling:

 1. Frederik Bjerregaard
 2. Emil Birkedal Nielsen
 3. Sebastian Busse
 4. Simon Brenneche Sørensen
 5. Morten Winther
 6. Adriel Chris Munanira
 7. Martin Westmark Hansen
 8. Joachim Gotfred
 9. Sune Sørensen
 10. Faizal Almeida
 11. Rick Jensen
 12. Simon Dinesen
 13. Mikkel Buus
 14. Kasper Rygaard Andersen

Publiceret 17 April 2018 19:34