Politifolk, teknikere og hunde på gerningsstedet på Ravngårdsvej ved Hadsten.

Politifolk, teknikere og hunde på gerningsstedet på Ravngårdsvej ved Hadsten. Øxenholt Foto

Her blev 40-årig mand skudt af bekendt 45-årig mand

Teknikere og politihunde undersøger skuddrama i Hadsten

Af
Jeppe Rafn

Politiets teknikere og hunde er lørdag eftermiddag i gang med at undersøge stedet, hvor en 40-årig mand blev skudt i sit hjem på Ravngårdsvej lige syd for Hadsten by.

Østjyllands Politis pressemedarbejder Janni Lundager oplyser til Lokalavisen, at den 40-årige mand blev ramt af to skud fra et våben. Politiet ønsker for nuværende ikke at komme nærmere ind på, hvad det er for et våben, som gerningsmanden brugte.

Skudepisoden skete indenfor og som følge af uoverensstemmelser mellem den 40-årige beboer og den 45-årige mand fra Hasselager, som senere blev anholdt i Porsevænget i Hasselager.

Parterne er ved at blive afhørt, så politiet kan ikke lige nu komme nærmere ind på, hvad uoverensstemmelserne handler om. Mændene kender hinanden.

Politiet var talstærkt tilstede på Ravngårdsvej ved Hadsten.

Politiet var talstærkt tilstede på Ravngårdsvej ved Hadsten. Øxenholt Foto

En 42-årig nabo kom til i forbindelse med skudepisoden og blev slået med våbnet, har politiet tidligere oplyst.

Politiet modtog anmeldelsen om skudepisoden lørdag kl. 12.28 fra en af personerne på stedet. Den 45-årige gerningsmand var forsvundet, men med hjælp af oplysninger om hans bil fandt politiet ham og satte efter ham. Han blev anholdt kl 13.16 i Porsevænget i Hasselager, hvor han var ved sin bil.

Politiet var klar over, at han kunne være bevæbnet, så der ankom en større politistyrke til Porsevænget, hvoraf nogle var bevæbnet med maskinpistoler. Selve anholdelsen skete dog uden dramatik, oplyser politiet til Lokalavisen.

Her i Porsevænget i Hasselager bliver den 45-årige gerningsmand ført væk af politiet.

Her i Porsevænget i Hasselager bliver den 45-årige gerningsmand ført væk af politiet. Øxenholt Foto

Den 45-årige anholdte mand er fra Hasselager, men det står ikke klart, om han bor i Porsevænget i Hasselager, hvor han blev anholdt.

Den 40-årige mand, der blev ramt af skud, blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, men er udenfor livsfare. Den 42-årige nabo er kørt til behandling på skadestuen.

Østjyllands Politi efterforsker sagen og er blandt andet ved at finde ud af, hvad den 45-årige mand fra Hasselager helt præcist skal sigtes for. Han vil efter alt at dømme blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen i Retten i Randers.

Publiceret 05 January 2019 17:01