Foto: Localeyes.dk

Bilist påkørt bagfra på motorvejen: Har formentlig fået brud på ryggen

Færdselsuheld med to biler torsdag aften på Nordjyske Motorvej ved Trige/Hinnerup

Af
Jeppe Rafn

En 44-årig mand fra Randers blev torsdag aften kørt på skadestuen efter et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Trige/Hinnerup. Ifølge Østjyllands Politis oplysninger fik han formentlig et mindre brud på ryggen i forbindelse med uheldet, der skete torsdag klokken 21.31 i sydgående retning på motorvejen lidt nord for Aarhus N-afkørslen.

Den 44-årige sad bag rattet i sin bil, der blev påkørt bagfra af en bil, der havde en 24-årig mand fra Åbyhøj bag rattet. Ved sammenstøddet røg den 44-åriges bil af vejen og væltede om på taget på en mark. Han sad i bilen, da politiet kom frem, og måtte have hjælp til at komme ud af sin bil, oplyser Østjyllands Politis pressemedarbejder Jakob Christiansen til Lokalavisen.

"Parterne har forskellige forklaringer på, hvad der skete, og der var umiddelbart ingen vidner til færdselsuheldet. Vi kunne dog konstatere, at den ene bil var blevet påkørt bagfra af den anden bil," fortæller pressemedarbejderen.

Ingen af parterne er foreløbig blevet sigtet i forbindelse med uheldet. Den 24-årige bilist fra Åbyhøj slap umiddelbart fra færdselsuheldet uden større skrammer.

Se flere billeder og video på Localeyes.dk

Publiceret 01 February 2019 13:42