Tyske Björn Kopplin jubler over sit mål til 2-1.

Tyske Björn Kopplin jubler over sit mål til 2-1. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Video: To pragtmål gav Randers sejr over AGF

Randers vandt den første kamp mod lokalrivalerne fra AGF. De to hold kæmper om en plads i Europa League

Af
Jeppe Rafn

Randers og AGF mødte lørdag eftermiddag hinanden i den første af to kampe i kampen om at få adgang til at spille europæisk fodbold i næste sæson. Vinderen af de to kampe skal spille mod et hold fra mesterskabsspillet om en plads i Europa League.

Randers var på hjemmebane, men fik en skidt start, da den unge AGF-angriber Alexander Ammitzbøl køligt bragte udeholdet foran efter blot ni minutters spil.

Alexander Ammitzbøll bragte AGF på 1-0.

Alexander Ammitzbøll bragte AGF på 1-0. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Bare fem minutter senere stod det 1-1. Hjemmeholdets georgiske profil Saba Lobjanidze trak ind i banen og skruede bolden op i det fjerneste målhjørne udenfor AGF målmand Kamil Grabaras rækkevidde.

Efter 34 minutters spil kom Randers på 2-1 på et næsten lige så flot mål som udligningen til 1-1. Et indkast blev headet ud til tyske Björn Kopplin, der med en smuk halvflugter sparkede bolden fladt i mål tæt ved den fjerneste målstolpe.

AGF var mindst lige så gode som Randers i 1. halvleg og havde chancer til at score mere end det ene mål, men var ikke skarpe.

2. halvleg

Hjemmeholdet Randers var til gengæld klart bedst i 2. halvleg og havde også de største chancer, men der blev ikke lavet flere mål, så kampen på Cepheus Park sluttede 2-1.

Randers har dermed det bedste udgangspunkt inden returkampen, der spilles på Ceres Park i Aarhus søndag 26. maj klokken 18.

Der var 7.216 tilskuere til dagens kamp i Randers, heraf omkring 2.000 medrejsende AGF-tilhængere.

Publiceret 18 May 2019 18:41