Foto: Østjyllands Politi

Se billederne:

Politiet søger ejerne til stjålne halskæder, ringe og armbånd

Politiet leder efter ejerne til en række stjålne halskæder, ringe og armbånd

Østjyllands Politi anholdt den 14. maj en 53-årig mand i forbindelse med et tricktyveri, og i hans bil fandt betjentene en række smykker, som sandsynligvis er stjålet et sted i Jylland samme dag. Det er dog uvist, hvor præcist de er blevet taget, og politiet beder nu borgerne om hjælp. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

”Vi vil meget gerne finde ud af, hvor smykkerne stammer fra. Både så folk kan få deres smykker tilbage, men også fordi det vil hjælpe os i vores videre opklaring af sagen,” siger politikommissær i Særlig Efterforskning Vest, Flemming Nørgaard, i pressemeddelelsen.

Den 53-årige blev anholdt, efter en ældre kvinde havde alarmeret politiet. Et par fremmede mænd udgav sig for at være håndværkere og kom ind i hendes lejlighed i Aarhus. Hun fik dog mistanke til dem og smed dem ud, hvorefter hun ringede til politiet. Mændene stak af fra stedet og ind i en skov, men en politihund snusede sig frem til den 53-årige, som gemte sig. Senere blev smykkerne fundet i den 53-åriges bil, der stod i nærheden.

Ud over tricktyveriet i Aarhus ved politiet, at mændene også har været i Viborg, oplyses det i pressemeddelelsen.

Har du fået stjålet smykker omkring den 14. maj, og kan du kende dem på billederne, kan du ringe til politiet på telefon 114.

jwh

Publiceret 18 July 2019 06:01