Coca Cola lastbilen parkerer for andet år i træk i Thorsø. Og det er ikke uden grund. Stemningen og opbakningen fra byen betyder en masse. Foto: Meny i Thorsø

Coca Cola lastbilen parkerer for andet år i træk i Thorsø. Og det er ikke uden grund. Stemningen og opbakningen fra byen betyder en masse. Foto: Meny i Thorsø

Coca Cola lastbilen lyser Thorsø op

Der forventes over 2.000 besøgende, når Coca Cola lastbilen parkerer i Thorsø 30. november

Af
Kian Johansen

Thorsø Den populære Coca-Cola julelastbil kører for tredje år i træk rundt i hele Danmark og igen i år besøger den Thorsø.

"Vi er stolte over, at Coca Cola lastbilen kommer for andet år i træk. Men vi gør også mange ting her i Thorsø den dag, " fortæller købmanden i Meny, Svend Aage Laursen.

Mere end 2.000 personer

Sidste år dukkede over 2.000 mennesker op ved Meny for at se lastbilen. I år forventer købmanden endnu flere.

"Vi har 200 nissehuer klar til de første fremmødte børn, der er konkurrencer og smagsprøver og timetilbud, og så har vi masser af kylling i cola klar, sidste år røg der 700," lyder det.

Og som sidste år stiller en del foreninger og butikker op med en bod i centrum af Thorsø.

Blandt andet Nina's Garn, Kaffekommoden og Thorsø Håndværker- og Borgerforening, Klippoteket og Trygsen Service & Udlejning vil bidrage til stemningen lørdag 30. november mellem klokken 11-17.

Snebold og cola

Du kan komme ind i lastbilen, hvor der vil være et hyggeligt rødt og hvidt juleunivers og så stabler Coca Cola en kæmpe mandshøj snebold op ved siden af lastbilen. Naturligvis er der også smagsprøver af den over 132 år gamle drik, der blev opfundet af farmaceuten John Pemberton.

FAKTA

Coca-Cola og julelastbilen

  • 1995: De oplyste Coca-Cola lastbilkaravaner bliver introduceret i en ny reklamekampagne kaldet ”Christmas Caravans”. Special effects bliver udviklet af George Lucas’ Industrial Light and Magic Studio, der også har været med til at skabe Star Wars-filmene. Reklamefilmen blev optaget i Vancouver i Canada over fire dage og involverede 40 statister og 30.000 lyspærer.
  • 1998: Lastbilkaravanerne bruges i ”Christmas Caravans III”, som bliver sendt i mere end 100 lande. Det er den dag i dag én af de mest anvendte Coca-Cola reklamer nogensinde.
  • 2011: Den ikoniske julelastbil besøger Danmark.
  • 2017: Efter en lang pause turnerer Coca-Cola julelastbilen igen i Danmark. Omkring 100.000 mennesker gæster lastbilen.
  • 2018: Julelastbilen besøger igen byer over hele Danmark. Julelastbilen ender med at indsamle hele 413.596 kroner til Mødrehjælpen.
  • 2019: Coca-Cola julelastbilen besøger 38 byer rundt om i hele Danmark.

Publiceret 20 November 2019 19:00