Fra Hjerte til Hjerte i Thorsø-Ulstrup

Thorsø/Ulstrup Når Røde Kors i Thorsø-Ulstrup afdelingen pakker årets julehjælp, er der igen i år en gave med til hvert familiemedlem fra nørklerne.

Igennem de senere år har nørklerne hvert år pakket over 90 julegaver ind til mor, far og alle børn i familien. Gaverne donerer nørklerne fra deres såkaldte ”Nørklerier”, som bliver solgt i Røde Kors butikkerne. Alt er syet eller strikket af frivillige, og alt er lavet af donerede materialer.

LINK:Paragraf-18-penge-uddelt-Masser-af-projekter-har-f_C3_A5et-st_C3_B8tte-6558621.h

Hele efteråret har man i både Thorsø og Ulstrup lavet smukke hjerter, som bl.a. blev solgt på Anlægget i Ulstrups årlige julemarked, hvor de pyntede på nørklernes stand. Overskuddet fra salget går ubeskåret til børn i Favrskov kommune, som kan komme på ferielejr i 2020 eller få julehjælp sammen med resten af familien.

For øjeblikket er der ca. 60 flittige damer, der mødes i det nye Fælleshus i Ulstrup og i Sognegården i Thorsø for at aflevere færdigt tøj og få nye materialer med hjem, fortæller Annegrete Biller, der er nørkleleder i Thorsø-Ulstrup afdeling

Publiceret 26 November 2019 06:00