Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Gode aktivitetsinitiativer i Favrskov

"Jeg glæder mig over at bo i en kommune, hvor der gøres så meget for at ikke mindst vores unge får meningsfyldte og sunde fritidstilbud," skriver René Schneider

Artiklens øverste billede
René Schneider. Pressefoto

debat Hvor er det dejligt at konstatere, at der er initiativ og virkelyst blandt flere forskellige aktører til at etablere nye aktiviteter, der ikke mindst vil komme kommunens unge til gode.

Her tænker jeg blandt andet på etableringen af det nye padel-tennis anlæg på Toftegårdsvej i Hadsten, som de initiativrige brødre Frederik og Andreas Bossow-Angel åbner til april, hvis ellers coronarestriktionerne tillader det.

Desuden planlægger Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten at anlægge en 12-hullers frisbee-golfbane, som, når den står færdig, vil blive frit tilgængelig for alle.

Ligeledes er Hinnerup Volleyball Klub på vej med endnu en beachvolleybane bag Hinnerup-Badet i sammenhæng med de øvrige udendørs aktiviteter i området omkring Rønnebækskolen og Hinnerup-Badet.

Desuden arbejder HSK Fodbold på at skabe en aktivitetsplads ved Bavnehøjskolen i Hadsten, hvor alle kan træne, lege og bevæge sig udendørs.

Endelig vil Hadsten Spejderne og D.D.S. Hammeluglerne opføre shelters, som ligeledes kommer alle i kommunen til gavn.

Mens padel-tennis anlægget er er privat initiativ uden offentlige støttekroner, så bliver alle de øvrige aktiviteter realiseret med støtte på samlet 400.000 kroner fra kommunens Fritidspulje.

Jeg glæder mig over at bo i en kommune, hvor der gøres så meget for at ikke mindst vores unge får meningsfyldte og sunde fritidstilbud.

Og det skulle glæde mig fremadrettet at ”sidde med ved bordet” og støtte op omkring endnu flere initiativer til gavn for kommunens børn og unge.

Derfor beder jeg om din stemme ved kommunalvalget til november.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen