Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Oplagt at bygge ny administrationsbygning i Ulstrup

"Det da meget bedre, at kommunal administration er bredt rimeligt ud i hele kommunen, så flest mulig har kortest mulig afstand til administrationen," skriver Mercedes Czank (DF)

Artiklens øverste billede
Der skal laves ny lokalplan for Expedit-grunden i Ulstrup. Arkivfoto: Wulff

Hvis politikkerne mener noget med nærhed og tæt på borgerne, så må det da være oplagt, at bygge ny administrationsbygning i Ulstrup - i stedet for at poste 17-20 millioner kroner i en gammel (og i energimæssig henseende utidssvarende) bygning i Hvorslev.

Det forekommer særdeles rimeligt, at Ulstrup-borgerne tilgodeses denne vej rundt.

Lokalrådet og Ulstrup-borgerne føler garanteret mange gange, at de ligger 'lidt langt væk'. Så i stedet for, som nogle politikere foreslår, at centralisere, således at man får et kæmpe-rådhus ét sted i kommunen, er det da meget bedre, at kommunal administration er bredt rimeligt ud i hele kommunen, så flest mulig har kortest mulig afstand til administrationen.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen