Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Det ser herrens ud i Hammel efter en weekend

Artiklens øverste billede

Vi kan alle gøre noget for det grønne: Staten, kommunen og den enkelte borger og virksomhed.

Her tænker jeg helt klart på madspild, hvor en god ide er ”too good to go” og madbanker. Vi skal dele føden og hjælpe hinanden.

Vi kan sortere og vi kan holde byen/Hammel rent. Det ser herrens ud efter en weekend. Og kom nu ikke med sloganet: ”Det er de unge? Eller flygtninge?”

En ting er at lære at rydde op efter os selv, og noget andet er, at der både skal være affaldskurve nok og folk nok til at fjerne skidtet. Og vel at mærke til en ordentlig løn. Det gælder vores strande og vores byer. Forstod I den?

Jeg har rejst en del i Europa, og i mange byer er der rent og pænt. Det gælder ikke de danske byer generelt. Og det handler ikke kun om turisme, men også om at vi skal værne om naturen og holde af den. Og det både i store byer, landsbyer og på landet. Selvfølgelig skal vi have skovrejsning og flere naturparker, men også holde vores naturpletter rene og pæne.

Genbrug. Og bruge flere penge på frugt og grønt. Også fra naturens egen have. Og selvfølgelig ikke anvende sprøjtemidler. Er der noget forkert i vild natur?

Læs også

Del artiklen