Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Vi ønsker udvikling i de mindre byer og samfund

Artiklens øverste billede

Ulstrup Lokalråd har i læserbrev med rette efterlyst initiativer i Ulstrup og andre områder, hvor Favrskov sakker håbløst efter i den positive vækst, der er oplevet i andre områder. Vi skal derfor være langt mere offensive og konkrete i vores markedsføring, så vi sikrer en mere balanceret udvikling. Venstre har over en årrække presset på for mere markedsføring og nye initiativer, men kun i begrænset omfang har vi fået gennemført vores forslag.

Nye initiativer er også påkrævet, hvor lokalbefolkningen, foreninger og de forretningsdrivende kan bidrage til eksempelvis bosætningsevents. Mange af de områder, der i øjeblikket savner vækst, har masser af potentiale, som vi skal synliggøre. Derfor skal der også investeres mere i naturoplevelser, så man kan opleve og bruge naturen på tæt hold.

Nedlæggelse af forvaltningen i Hvorslev bør kun komme på tale, hvis der indenfor en rimelig økonomisk ramme kan findes en løsning i Ulstrup. Det har en kæmpe betydning, at vi som kommune signalerer, at vi ønsker udvikling i de mindre byer og samfund. Derfor må det ikke komme på tale at fjerne kommunale arbejdsplader fra disse områder. Økonomisk er det en rigtig dårlig forretning for kommunen, at vi eksempelvis i Ulstrup, Thorsø og Laurbjerg har kapacitet til langt flere børn, og derfor vil Venstre arbejde for at få disse institutioner fyldt op.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen