Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Hvor vil du bo?

Artiklens øverste billede
Morten Bang. Pressefoto

I hele Favrskov skal der være frihed og muligheder, når vi skal besvare spørgsmålet: ”Hvor vil du bo?”

Så skal det være sådan, at svaret forbliver ”Favrskov”. Der skal være et varieret udbud af boligformer i hele kommunen.

Vi skal kunne rumme de unge mennesker i ungdomsboliger. Vi skal have byggegrunde, rækkehuse, villaer, lejeboliger og andelsboliger, så der er mulighed for at vælge det, der passer den enkelte.

Og vi skal sikre os, at det udbud kan håndtere efterspørgslen. Der bliver flere og flere ældre. Par og enlige skal have mulighed for at blive boende i Favrskov, når hus og have måske bliver for stort. De skal ikke kigge mod andre kommuner.

Det seneste skud på stammen er det meget spændende projekt ”Under bøgen” på Herredsvej i Hinnerup. Der er lagt op til 55 seniorboliger med dejlige fællesfaciliteter. Projekter som ”Under bøgen” giver borgere i Favrskov mulighed for at blive boende i kommunen.

Antallet af plejeboliger kommer under pres de kommende år, og derfor er den oplagte løsning at arbejde for flere friplejehjem som muligt alternativ til vores kommunale plejehjem. På den måde sikrer vi flere pladser til vores ældre borgere, og vi giver flere friheden og muligheden for at vælge det, der passer dem bedst.

I Favrskov skal der være mere frihed og flere muligheder.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen