Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Lidt nemmere at være tennis-frivillig

Artiklens øverste billede
Tennis i Ulstrup. Foto: Flemming Nørgaard

Tillykke til de foreninger, der med vedtagelsen af næste års budget i Favrskov Kommune endelig får betaling for vedligeholdelse af deres tennisbaner.

Det gælder de foreningsejede tennisbaner i Søften, Hinnerup, Voldum, Laurbjerg, Vejerslev og Ulstrup, der igennem en årrække selv har finansieret vedligeholdelsen af banerne. De øvrige baner i Favrskov kommune er kommunalt ejede baner, hvor kommunen finansierer hele udgiften.

Sagen er et eksempel på, hvordan nærdemokratiet kan virke, idet Ulstrup IF i dette tilfælde gjorde opmærksom på problematikken. Venstre fik lavet en forundersøgelse i forvaltningen, og sidenhen fremsatte vi forslaget om harmonisering af området.

24 af byrådets 25 medlemmer står bag det vedtagne budget for 2022, og dermed er der bred politisk opbakning til Venstres forslag, der gør det lidt nemmere at være frivillig på tennisområdet i fremtiden.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen