Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Tak for tilliden – jeg vil være din vagthund i byrådet

Artiklens øverste billede
René Schneider. Pressefoto

Det Konservative Folkeparti fik et ”jordskredsvalg” i tirsdags. Ikke mindst her i kommunen, hvor partiet øgede sit mandattal i kommunalbestyrelsen fra to til hele seks mandater.

Personligt er jeg dybt taknemmelig for det flotte valg og den tillid, som så mange viste mig, og jeg glæder mig til sammen med mine nye 24 kolleger at trække i arbejdstøjet efter nytår, hvor den nyvalgte kommunalbestyrelse går i gang med arbejdet.

Der er nok at tage fat på:

Det stigende antal ældre medborgere kræver store forandringer af vores lokale sundhedsvæsen. Vi skal levere på den grønne omstilling og klimatilpasning. Spændinger på unge- og handicapområdet skal håndteres. Vi skal skabe vækst og lokal udvikling. Og sidst men ikke mindst skal vi holde styr på økonomien.

I tillæg skal vi i kommunalbestyrelsen kunne håndtere de mangeartede mere lokale ønsker, dagsordener og udfordringer, som trænger sig på, og som vi blev mødt med af borgerne under valgkampen.

Netop under den nu overståede valgkamp lovede jeg at stå ved mine løfter og gøre, hvad det er mig muligt for at leve op til disse.

Med andre ord: Jeg vil være din ”vagthund” i kommunalbestyrelsen i de næste fire år, hvor jeg vil følge op på og nidkært vogte over implementeringen af de beslutninger, som kommunalbestyrelsen pålægger forvaltningen at udføre.

Jeg kommer ikke ”kun” til at være en slags ”folkets revisor”, der blot sætter flueben ved den kommunale forvaltnings administration. Tværtimod kommer jeg til at stille de kritiske spørgsmål, hvis der opstår tvivl om ”rettidig omhu” eller uhensigtsmæssig forvaltning.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen