Ulrik Fredsø og Trine Plejdrup åbner 30. september en Nyt Syn butik i Hinnerup. Foto Kian Johansen

Ulrik Fredsø og Trine Plejdrup åbner 30. september en Nyt Syn butik i Hinnerup. Foto Kian Johansen

Nyt Syn kommer til Hinnerup

To unge optikere vil være deres egne chefer i Nyt Syn butik i Hinnerup

opstart 30. september åbner endnu en optiker i Hinnerup. Lige ved siden af den nye Fakta-butik åbner 25-årige Trine Plejdrup og den næsten ti år ældre Ulrik Fredsø en Nyt Syn butik. Begge gik i samme optikerklasse for over fem år siden og siden har de arbejdet hos den samme ejer af flere optikerbutikker, blandt andet i Kjellerup og Bjerringbro. Der opstod ideen om at blive deres egne chefer. "Vi har altid kommet godt ud af det sammen, så en dag fik vi ideen til at starte op og så fandt vi de her lokaler i Hinnerup, fortæller Trine, der bor i Voldby med kæresten, mens Ulrik snart regner med at flytte fra Århus til Hinnerup. Han har elelrs boet i både Herning, Kjellerup og Århus og nu snart Hinnerup, så en ring kan dermed tegnes i hans liv.

Nyt og spændende

De nye optikere i Hinnerup har en del planer med butikken. Blandt andet vil man møde en del anderledes brilleglas, blandt andet et farverigt mærke kaldet "Jensen", der kommer fra en producent fra Grenaa, der selv farver sine stel. Zeiss brilleglas vil være det største og mest bærende brand, men andre spændende mærker kommer også ind, lover forretningsparret.

Ungdommelig butik

De vil skabe events og vil forsøge sig med åbent klokken til klokken 20.00 enkelte dage. "Vores kunder kan jo ligeså godt køre hjem til Hinnerup og handle, når de er færdige med at arbejde," lyder det fra de to, der regner med at lægge en del timer i butikken de næste par år. Butikken vil ikke være som de fleste andre optikerbutikker, for parret regner med at de specialdesignede brillerreoler og andre nye tiltag i butikken vil vise at de er de "friske i klassen." "Der bliver noget for enhver smag, vi har håndplukkede briller og selvfølgelig også de mere traditionelle ting, men vi vil gerne skabe lidt liv med et pang af farver," lyder det fra de to.

Publiceret 07 September 2010 11:00