Lars Persson glæder sig til at få mere plads til apoteket

Lars Persson glæder sig til at få mere plads til apoteket

Hadsten Apotek udvider

Den tidligere cafeteria "Terrassen" i Hadsten Centeret bliver lagt til apoteket

Af
Af Anne-Mette Gyldenløv

Først lå "Terrassen" der, så blev det til "café Nova", og prøver Hadsten Apotek kræfter med lokalet 1.sal i Hadsten Centeret.
Apoteket mangler plads til både varer, personale og det nye initiativ Webapoteket.dk, så nu er håndværkere i gang med at hive søm ud, lægge nyt gulv og banke nyt loft op i lokalet med udsigt til byens lyskryds.

Stået tomt længe

Siden marts 2010 har det tidligere cafeteria stået tomt, og Centerforeningen har forsøgt at leje det ud som butik. Men ingen er hoppet på.
"Det er synd og skam, det har stået tomt så længe, men når ingen ville have det, så ville jeg gerne," fortæller apoteker Lars Persson. Han flytter dog ikke ud fra den tidligere "Teressen", hvis en anden pludselig skulle få lyst til at leje lokalet.
"Vi har længe haft brug for mere plads. Apoteket sortiment er de seneste år vokset meget, og hver 14. dag får vi nogle pakker hjem, som simpelthen fylder hele baglokalet op. Derfor er det dejligt, vi nu kan få pladsen til det," siger Lars Persson.

Frokoststue og lager

Den ekstra plads vil i første omgang blive brugt til varelager og frokoststue. Men lageret bliver uden medicin.
"Der skal overholdes mange regler i forbindelse med opbevaring af medicin, og det skal sikres ekstra mod indbrud og tyveri. Det er apoteket, men det er det nye ikke," siger Lars Persson, der ikke ved, hvornår det udvidede apotek er klar til rejsegilde.
"Vi ved ikke, om muren mellem apoteket og lokalet er bærende, hvad der kan lade sig gøre, eller om der også skal være butiksdel her, men nu sker der da noget med stedet her i stedet for det bare står tomt,."

Publiceret 04 January 2011 08:00