"Byens Massør" er startet af Ib Gertsen.

Byen har fået en ny massør

Af
Erling Baastrup

På Bellisvej 1 i Hammel er startet en ny klinik hos Ib Gertsen. Han er netop blevet færdig med sin uddannelse som fysiurgisk massør. Klinikken hedder ”Byens Massør”.
Uddannelsesmæssigt er det nyt for Ib Gertsen, der ellers i mange år har været i det kommunale administrationssystem. Fra 2006 dog i Sparekassen Østjylland, og her på det seneste noget helt andet: Chauffør hos et lokalt firma, der leverer mad ud til folk. Et job, som han elsker, men da det kun er ca. fire timer om dagen, er der også tid til klienter på massagebænken. Både først på dagen og sidst på dagen, men også aften og weekend er en mulighed.
”Jeg har snakket med kiropraktorer her i byen om et samarbejde. Det foregår på den måde, at de ”reparerer”, og jeg vedligeholder, så skaden ikke sker igen,” fortæller Ib Gertsen.
Muskelsmerter i ryg og nakke møder massøren ofte. Det hænger sammen med ikke mindst computerbrug:
”Brugen af musen giver overbelastning, og jeg har redskaber til at gå målrettet ind og løse op. Det drejer sig jo om at fjerne affaldsstofferne i musklerne via lymfen,” siger Ib Gertsen, der også er klar til at hjælpe på f.eks. musearm og tennisalbuer.
Prisen for en halv time er 200 kr.
”Folk kommer ikke kun, når de har det dårligt med musklerne. Massage bruges jo også som wellness, så der er også mulighed for at give sig selv eller hinanden en gave på den front,” slutter Ib Gertsen.

Publiceret 08 January 2011 10:00