Politikken der føres her til lands.

Mogens Nielsen Jupitervej 37 8370 Hadsten

Det er ikke særlig rart at se hvordan vore politikere har tyvstartet det store danske ophørsudsalg.
Men samtidig et stort Tillykke til Kommunisterne og Venstresocialisterne,de kan godt støve deres gamle valgplakater af,for den måde som vores nuværende Le"dere s"tyrer vores fritid (ferie)og de danske virksomheder som nyder godt af at man selv "kunne" aftale hvornår man afviklede ferie og fridage.
De må da kunne vejre morgenluft.Vi kan ikke konkurere på særlig mange andre områder end lige netop fleksibilitet men vil man flytte de sidste arbejdspladser så er den lige til højrebenet.
Den er lagt på pletten den skal bare lige sparkes i mål. Når det så er gjort er der ikke nogen der lægger mærke til om vi har demokrati eller totalitær styre.

Os der ikke har frirejser verden rundt og bor på luksushoteller oplever måske lidt mere af hvad der rør sig. Kunne være de kære folkevalgte skulle prøve at stikke fingeren i jorden i stedet for snuden i sky og pisse på os vælgere. Det kan godt ske at dem der sidder på taburetterne lige nu har raget nok til sig, men det er som at pisse i bukserne. Varmen varer ikke evigt.

Publiceret 12 January 2011 10:17