Linda Mortensen vil også sælge tøj til dukker og små børn i salonen.

Linda Mortensen vil også sælge tøj til dukker og små børn i salonen.

Ny frisør i Gjern

Af
Erling Baastrup

Hun er allerede startet, Linda Mortensen, i sin nye salon på Stationsvej 7 i Gjern. I den gamle købmandsforretning. Frem til 1. februar deler hun dog sin tid mellem den nye salon og så Salon Capello i Hammel. Sidstnævnte lukker nemlig 1. februar.
Navnet på Gjern-salonen er LM Design. Et navn, der naturligvis fortæller, at man kan få sit hår designet, men der ligger også lidt mere i navnet:
”Jeg kan godt li’ at strikke og sy tøj til dukker og små børn. Det vil blive sat til salg i salonen. Jeg vil også gerne have gang i at sælge tøj, som folk ellers bare smider ud. Det skal så bare gå til den, der byder højst. Og alle pengene går til SOS Børnebyerne,” siger Linda, der tidligere har haft salon i Gjern. Og kørt som mobilfrisør, men det var for hårdt.
LM Design er for alle køn og aldre: ”Jeg er også god til børn, men de må ikke sidde og græde. Det skal være frivilligt,” fortæller Linda, der også kan berette, at vi stadig bruger striber, men ved en stanniol-metode kan vi nu få flere farver i håret. I flere lag – altså ikke bare striber.
”Alle gør meget for at se godt ud. Se bare på alle de negleklinikker, der skyder op. Men jeg er lidt træt af, at vi alle skal følge de samme strømninger for ikke at være tabere. Denne ensretning er synd. Og over for mine kunder er jeg ikke bange for at komme med nye forslag, og det er faktisk ofte, at de hører efter,” slutter Linde Mortensen.

Publiceret 14 January 2011 09:30