Allan Bo Andresen har selv en lang karriere på cykling. Her vinder han et pinseløb i Hammel.

Allan Bo Andresen har selv en lang karriere på cykling. Her vinder han et pinseløb i Hammel.

Allan Bo bliver direktør for Kyllingen

Den nuværende direktør for Hammel Handelsstandsforening, Allan Bo Andresen, har sagt ja til at blive direktør for det nystartede Team Christina Watches i Herning

Af
Erling Baastrup

”Jeg har fået et tilbud, som jeg ikke kan sige nej til,” lyder det fra Allan Bo Andresen, der har været direktør for handelen i Hammel et år, og som har haft tre ugers ferie på Hawaii til at tænke over tilbuddet fra Christina Watches.
Her tiltræder han med øjeblikkelig virkning.
Jobbet er som administrerende direktør og som sportsdirektør nr. 2. Den første er Michael Blaudzun, der er ansvarlig for den sportslige side.
”Vi skal dog også hjælpe hinanden, så jeg skal også med i følgebilen nogle gange,” siger Allan Bo Andresen, der jo selv har været professionel cykelrytter i en del år.
I Team Designa Køkken var han også ansat som sportsdirektør, indtil det hold blev nedlagt. Selve firmaet Designa Køkken i Kjellerup får Allan stadig en mindre tilknytning til, bl.a. fordi firmaet er sponsor for det nye Herning-hold, som ejes af Christina Hembo.
”Det er klart et tilvalg og ikke et fravalg, når jeg skifter til Herning. Men jeg bliver og laver mit arbejde færdig i Hammel Handelsstandsforening,” siger Allan, der fortsat vil bo i Hammel.
Hvor godt er holdet?
”Mest kendt er jo Kyllingen, Michael Rasmussen, men også René Jørgensen og Michael Reihs, der har mange sejre på bagagebæreren, er med. Dertil kommer en stor flok af landets bedste talenter,” lover Allan Bo Andresen.
Nu bliver det spændende at se, om han når at lave det næsten lovede cykelløb i Hammel med bl.a. broderen Chris Anker Sørensen?

Allan Bo Andresen bliver og gør arbejdet færdigt i Hammel Handelsstandsforening.

Allan Bo Andresen bliver og gør arbejdet færdigt i Hammel Handelsstandsforening.

Publiceret 26 January 2011 14:00