Morten Moth, Hadsten har videreudviklet et planlægningsredskab så det også kan bruges til små forretninger.

Morten Moth, Hadsten har videreudviklet et planlægningsredskab så det også kan bruges til små forretninger.

Hvad med en 16 ugers plan?

Hadsten-firmaet Modiworld præsenterer onlineløsningen 16ugersplan.dk, der skal effektivisere butikkernes administration

Det er slut med at udarbejde arbejdsplanen med papir, blyant og hjemmelavede regneark, påstår Morten Moth fra IT-virksomheden Modiworld, med base i Hadsten.
Firmaet er klar med 16ugersplan.dk - en ny smart onlineløsning, der er designet specifikt til at hjælpe butikker med HK-personale til at effektivisere administrationen af 16 ugers-planer, herunder at tjekke gældende regler i henhold til HK-overenskomsten.
"Med 16ugersplan.dk kan butikkerne frigøre tid til at fokusere på kerneforretningen. Samtidig sikres en højere kvalitet af planerne, idet relevante regler kan tjekkes umiddelbart," forklarer Morten Moth, udvikler af 16ugersplan.dk og direktør i Modiworld.

Styrker lokale butikker

Mange butikker i de små lokalsamfund, heriblandt Favrskov- og Hadsten-området, er truede af konkurrencen fra større virksomheder.
Tidligere har investeringer i IT-effektivisering af administrationen været forbeholdt større kæder. Men med mulighederne på internettet i dag, er situationen imidlertid en anden.
Programmet er oprindelig udarbejdet til de to kæder Butler og Sportigan, men nu er den viderudviklet til alle små detailbutikker også, fortæller Morten Moth, der driver en enkeltmandsvirksomhed, hvor et par faste freelance konsulenter er tilknyttet.
Modiworld har eksisteret siden 1996, hvor en af de første opgaver var at udvikle en komplet webbaseret platform til TV2/Østjyllands nyhedsformidling.
Fakta
Morten Moth:
Kommer oprindeligt fra Ikast, men flyttede til Århus for at læse Datalogi.
Blev i 2002 uddannet Cand.Scient i datalogi, med kandidatspeciale omhandlende sikkerhed i webapplikationer.
Boede i Århus nogle år, men flyttede til Hadsten for to år siden med kone og tre børn.

Publiceret 01 July 2012 10:00