Der bliver sang i Stavnsholtkirken 2. januar (Modelfoto: mostphotos.com)

LMO i Søften går efter overskud på 1,5 mio.

Af
Erling Baastrup

"Udviklingen de sidste år har været rigtig flot i LMO. Vi kan tydeligt se på både omsætning og omkostningsside, at processen med at trimme LMO til en moderne og effektiv organisation går i den rigtige retning," siger bestyrelsesformand Steen Vindum i en pressemeddelelse. Han fortsætter:

"Derfor har vi vedtaget det ambitiøse budget, som direktionen har fremlagt for 2013. Det er ambitiøst, men realistisk. Vi går efter et resultat på 1.5 mio. kr. næste år. Det er vi ikke i tvivl om, kan lykkes ud af en omsætning på ca. 165 mio., hvis vi fortsætter den gode udvikling, vi er inde i."

Diskret prisstigning

Samlet set holder LMO sin prisregulering for 2013 på under én procent.
"Set i forhold til prisudviklingen generelt, holder vi priserne i ro og forhøjer kun enkelte af vores timesatser. Det giver en samlet prisstigning på under én procent for de mange af vores kunder, som køber flere forskellige ydelser hos os," forklarer direktør Jan Winther.


Bestyrelsesformand Steen Vindum.

Bestyrelsesformand Steen Vindum.

Direktør Jan Winther.

Direktør Jan Winther.

LMO

*LMO kommer fra "LandboMidtØst" *LMO hjælper med regnskab & skat, driftsøkonomi, erhvervs- og privatjura, planteavl, miljø, kvæg, svin, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse og IT. *LMO har 250 medarbejdere. *LMO bistår over 5.000 kunder fra LMO-husene i Viborg, Søften og Aars. *LMO er ejet af landmænd gennem landboforeninger og familielandbrugsforeninger.

Publiceret 01 January 2013 08:00