TV:

Nyt liv i det tidligere Stark

Autoforhandler Poul Kaa indretter flere lejemål i Hammel og har allerede fyldt de fleste.

“Vi har jo Hammels bedste parkeringsplads.”
Poul Kaa, autoforhandler og ejer af den nu tidligere Stark-forretning på Industrivej i Hammel viser rundt på den kæmpestore grund, der nu igen kommer til sin ret.
Nymalet træhegn omkranser den kæmpe parkeringsplads, der får en stor eletronisk styret port, så adgangen kun er til de udvalgte.

Haller fyldt ud

Der er 3.000 kvadratmeter under tag på Industrivej, og han er i fuld gang med at renovere og gøre klar til de kommende lejere.
Den bagerste hal, ud mod Norgesvej er lejet ud til Autofin, der forhandler boligtekstiler, mens enden, af hallen, længst væk fra Industrivej kommer til at rumme Truckparts, der beholder administrationen i Ulfsborg, men chefen og cirka fem ansatte rykker til Hammel og får 1.100 kvadratmeter at boltre sig på.
Tættest på Industrivej får HP Elservice 300 kvadratmeter til en afdeling af Bjerringbro-firmaet.
“Jeg skal have sat en port i, så de kan komme ind den vej,” forklarer han og peger på endevæggen af den store 1.400 kvadratmeter store hal, der engang husede byggemarkedet Stark.

Poul Kaa har fået lejet størstedelen af det tidligere Stark-byggemarked ud. Her står han ved det der dengang var indgangen til byggemarkedet.

Poul Kaa har fået lejet størstedelen af det tidligere Stark-byggemarked ud. Her står han ved det der dengang var indgangen til byggemarkedet.

Ikke en Jem & Fix

Endnu mangler han at leje 900 kvadratmeter ud, sådan cirka i midten hvor webergrillen plejede at stå og hvor indgangen til Stark var i sin tid.
“Her kan være butiksareal eller lager. Det kan indrettes som vi vil,” fortæller Poul Kaa, der købte af Starks ejere for knap et års tid siden. En klasul forbyder ham dog at leje ud til byggemarkeder.
“Så nej, der kommer ikke en Jem & Fix her,” lyder det.
Hvorfor har du købt det?
“Jeg syntes det var en god pris. Det var synd at lade stå hen og forfalde og så kan der måske på sigt skabes flere arbejdspladser i Hammel.”

Publiceret 14 March 2016 11:30