Scan Choco i Søften har netop opkøbt et konkursramt firma og styrket sig yderligere. Arkivfoto: Michael Wulff

Scan Choco i Søften har netop opkøbt et konkursramt firma og styrket sig yderligere. Arkivfoto: Michael Wulff

Slikfirma i Søften udvider med opkøb af webfirma

Scan Choco har købt konkursramte Interpresent, der nu er oppe at køre igen

Slikgrossisten Scan Choco A/S med domicil i Søften har købt webvirksomheden Interpresent, der er specialiseret i salg af gaveæsker til private og firmaer. Interpresent blev begæret konkurs 16. januar og straks efter købte Scan Choco virksomheden ud af konkursboet.

”Det er et stærkt brand, og de har gennem årene fået opbygget en stor kundekreds og et utrolig stærkt koncept. Scan Choco har gennem årene handlet med Interpresent, og synergien vil styrke begge virksomheder og passer fint ind i vores strategi” udtaler administrerende direktør Kristian Hyllested i en pressemeddelelse fra Scan Choco.

Fire medarbejdere ansat

Scan Choco har ansat fire af de hidtidige medarbejdere i Interpresent, og fem arbejdsdage efter konkursbegæringen er Interpresent flyttet ind i Scan Chocos firmadomicil i Søften. En af dem er den tidligere ejer Jan Johansen, som nu er salgsdirektør i Interpresent.
”Jeg er utrolig glad for, at Interpresent nu er en del af Scan Choco. Vi har været lukket for vores kunder i fem dage, hvilket vi beklager dybt. Nu er vi oppe at køre igen, og hvis der er kunder, som er kommet i klemme i den korte periode, så opfordrer jeg dem til at kontakte os hurtigst muligt,” siger Jan Johansen. jesl

Publiceret 26 January 2017 09:00