Fuld drøn på: Mette Rydberg fylder 60 år

Artiklens øverste billede
Medindehaver af Rydbergs MC, Mette Rydberg, fylder 60 år 14. september. Tilsendt foto

Medindehaver af Rydbergs MC A/S, Mette Rydberg, Overgaardsvej 1, Aidt, fylder tirsdag 14. september 60 år.

Mette Rydberg er egentlig uddannet som kommis i Favør i Egå, men efter at hun og hendes daværende mand, Henrik Rydberg, i en periode havde haft arbejde på Thulebasen, købte parret i 1985 den gamle kro i Aidt og etablerede et plæneklipper- og cykelværksted i garagen. Mette Rydberg arbejdede i starten i forskellige forretninger i Hammel, men efterhånden blev Rydbergs Cykler til Rydbergs MC, og arbejdet i forretningen blev fuldtids. Den første store udvidelse af firmaet skete i 1991, hvor naboejendommen – et bilværksted – blev købt.

Siden er virksomheden løbende blevet større og har i dag status som en af landets førende motorcykelforretninger.

Rydbergs MC er omkring 25 gange blevet kåret som ”Årets forhandler” eller ”Årets mest sælgende forhandler” af både Kawasaki og Honda, som er de to mærker, Rydbergs MC er autoriseret forhandler af.

Mette Rydberg har i de efterhånden 36 år, virksomheden har eksisteret, stået for den administrative side samt ikke mindst for den stadigt voksende udstyrsafdeling i et blækspruttejob, der er ofte mere end fuldtids.

Fritiden, som den stadigt ekspanderende MC-forretning lægger beslag på en del af, tilbringer fødselaren ofte i sommerhuset i Grenå eller med rejser – når man ellers må.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen