Million-investering i Thorsø-virksomhed

Investering på fire millioner kroner og ansættelse af ny direktør skal sætte skub i væksten

Artiklens øverste billede
Allan Ahm Sørensen er ansat som ny direktør i Help Care Company, som Christina Østergaard Frederiksen stiftede med sin far. Han fratræder, mens hun fortsætter som kvalitetschef. Pressefoto

Der står vækst på menyen i Thorsø-virksomheden Help Care Company, som producerer sikkerhedsprodukter til arbejdspladser.

Virksomheden har ansat Allan Ahm Sørensen som ny direktør, og han har sammen med Investor Hub Viborg investeret fire millioner kroner i Help Care Company.

Investor Hub ejer nu 70 procent af Help Care Company, hvoraf den nye direktør ejer en mindre andel, mens stifterne Christian Lynge Frederiksen og Christina Østergaard Frederiksen ejer de resterende 30 procent.

Førstehjælp til øjne

Help Care Company har især fokus på øjenskylleproduktet EyeAid, som ifølge virksomheden sikrer den bedste behandling, hvis man kommer ud for en arbejdsulykke.

»Det er et unikt enhåndsbetjent produkt, der holder øjnene åbne, så man selv kan skylle dem,« forklarer Allan Ahm Sørensen.

Millioninvesteringen skal bruges til at gøre øjenskylleproduktet mere kendt og få det bredere ud i Danmark og ud over rampen i Europa.

»Vi skal have løftet virksomheden til et nyt niveau, og det er planen på sigt at ansætte flere medarbejdere i Danmark,« siger Allan Ahm Sørensen, som har en baggrund fra større virksomheder med en stor grad af internationalisering.

Virksomhedens produktion er outsorcet til Tjekkiet, mens den nye direktør og Christina Østergaard Frederiksen styrer Help Care Company fra virksomhedens domicil på Industrivej i Thorsø.

Går på efterløn

Help Care Company blev stiftet i 2015 af Christian Lynge Frederiksen og Christina Østergaard Frederiksen, der er far og datter. De havde begge en lang baggrund indenfor salg af sikkerhedsudstyr, da de gik sammen og stiftede Help Care Company.

De første år gik med at få Help Care Company kørt i gang og ISO certificeret samt skaffe godkendelser af produkterne, der i dag er kategoriseret som medicinsk udstyr.

Potentialet var dog tidligt til at få øje på, og Help Care Company blev i 2017 kåret som årets iværksætter i Favrskov Kommune.

Efter Investor Hub Viborgs har overtaget hovedparten af Help Care Company og ansættelsen af Allan Ahm Sørensen som direktør, fortsætter Christina som kvalitetschef, mens Christian nu fratræder på grund af alder og går på efterløn.

»Jeg er glad for at kunne overdrage Help Care Company til en stærk ejerkreds, der kan sikre væksten i selskabet og øge udbredelsen vores gode produkter,« siger Christian Lynge Frederiksen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen