Kim Sjøgren og David Riddell skal igen stå sammen på scenen i Hammel.

Kim Sjøgren og David Riddell skal igen stå sammen på scenen i Hammel.

Nytårskoncerten på plads i Hammel

Kim Sjøgren bliv solist ved årets Nytårskoncert i Hammel

Af
Erling Baastrup

KONCERT Traditionen tro bydes det nye år velkommen med en festlig koncert med Randers Kammerorkester under ledelse af den karismatiske dirigent David Riddell. Dette års gæst er Kim Sjøgren, der med stort overskud af musikalitet og humor indtager rollen som både virtuos solist og veloplagt entertainer. Han har prøvet det før, og da var han en fornøjelse at opleve til Nytårskoncerten.
Kim Sjøgren fik  første gang en violin i hænderne, da han var tre år gammel. Som 17-årig debuterede han fra musikkonservatoriet i København, og fem år senere blev han som den yngste nogensinde ansat som koncertmester ved Det Kongelige Kapel.
Kim Sjøgren har både optrådt som gademusikant og ved koncerter over det meste af Europa, i USA, Japan og Australien med så forskellige musikere som Niels Henning Ørsted Pedersen, Anne Sophie Mutter, Svend Asmussen og Birthe Kjær i et repertoire, der spænder fra de store klassiske værker til populære hits, folkemusik, jazz og evergreens.
Nytårskoncerten er i denne gang 11. januar kl. 20 i InSide.
Billetter kan købes på bibliotekerne i Favrskov eller på www.favrskovbilletten.dk. Prisen er 250 kr. i forsalg, 275 ved døren.

Kim Sjøgren bruger undertiden uortodokse instrumenter.

Kim Sjøgren bruger undertiden uortodokse instrumenter.

Publiceret 01 December 2010 09:07