Everybody's Talking kommer igen til Hammel

Everybody's Talking kommer igen til Hammel

Kultur-forår i InSide i Hammel

Tilbuddene på den kulturelle front i foråret er mange. Her et lille sammendrag af aktiviteter i InSide i Hammel

Af
Erling Baastrup

Biblioteket i Hammel og kulturhuset InSide lægger lokaler til en række meget varierede tilbud. De strækker sig fra småkurser, børnearrangementer og udstillinger til musik og foredrag.

Simon Talbot er på stand up-listen.

Simon Talbot er på stand up-listen.

Everybody's Talking

På den musikalske side bydes 5. februar kl. 20 på trioen Everybody's Talking. Den består af Billy Cross, Jimmy Colding og Lars Maasbøl. De tre herrer er en musikalsk og saglig nydelse. De har tidligere optrådt i Hammel med stor succes. Sjove er de i øvrigt også.

Sct. Hans aften fejres uden for Multihallen ved InSide.

Sct. Hans aften fejres uden for Multihallen ved InSide.

Smukke Charlie

En teaterkoncert bliver det også til. Det sker lørdag 5. marts kl. 19.30. Hansen og Marcussen er klar med nyfortolkninger af numre fra den danske revy- og sangscene. Eksempelvis ”To lys på et bord” og ”Mona, mona”.
Stand up med Comedy Zoo On Tour indtager Hammel fredag 8. april kl. 20. I år er det med Simon Talbot (ham fra Bingo-Banko), Dan Andersen og Morten Wichmann.

Let røven

Af mere foredragsagtige ting kan vi strejfe ”Luk munden og let røven” tirsdag 25. januar. Det er Go Morgen Danmarks ernæringsekspert Christian Bitz, der kommer med energiske forsalg til et sundere liv.
Kunstneren Bjørn Nørgaard kommer og fortæller om et liv i kunstens tjeneste. Det sker 23. marts.

Øl og Sct. Hans

Et par klip mere afslører et foredrag med smagsprøver. Belgisk øl og lækker chokolade. Foregår torsdag 17. marts. Endelig kan vi nævne, at Sct. Hans igen i år fejres på aftenen uden for InSide.

null

Publiceret 12 January 2011 08:45