Die Herren er danske og det ældste U2-kopiband.

Die Herren er danske og det ældste U2-kopiband.

Så er mændene i fokus

Programmet for forårets kulturaktiviteter i bibliotekerne og kulturhusene i Favrskov er kommet. Det husstandsomdeles ikke i år

Af
Erling Baastrup

Programmet for kulturen i Favrskov omfatter en lang række arrangementer med teater, musik, sang, foredrag og udstillinger for alle aldersgrupper. Som noget nyt har bibliotekerne og kulturhusene lagt et overordnet tema for voksenarrangementerne – nemlig MÆND! Lækre mænd, sjove mænd, provokerende mænd og syngende mænd. Ud over de oplagte af slagsen i programmet – f.eks. Die Herren – vil man kunne møde temaet i mange forskellige og overraskende sammenhænge i løbet af foråret.

Mænd på tilbud i bundter

I foråret er der et godt mandetilbud, som selvfølgelig også kan deles med konen, veninden eller søsteren. Køb med stor fordel en Sixpack, som består af to billetter til hvert af følgende tre arrangementer: Casper Elgaard i Hinnerup 28. februar kl. 19.30, Rane Willerslev i Ulstrup den 8. marts kl. 19.30 og Die Herren i Hadsten den 19. marts kl. 20.00. Billetprisen for en sixpack er 450 kr. Tilbuddet gælder indtil den 31. januar – og der er et begrænset antal pakker til salg.
Forårsprogrammet husstandsomdeles ikke i år, men det kan hentes på bibliotekerne, og det vil blive fremlagt i forretninger, i banker, hos lægen og frisøren. Hent gerne en stak til fordeling blandt venner og kolleger.
Billetsalget er startet 10. januar på såvel www.favrskovbilletten.dk som i dit lokale kulturhus.

Casper Elgaard vil fortælle om at klare hverdagens udfordringer i overhalingsbanen.

Casper Elgaard vil fortælle om at klare hverdagens udfordringer i overhalingsbanen.

null

Publiceret 12 January 2011 09:00