Benny HolstTrio.

Benny HolstTrio.

Benny Holst Trio til Røgen Forsamlingshus

Af
Erling Baastrup

Med plads til 120 spisende gæster kan der blive trængsel om ”en lækker ret”, som kan indtages kl. 19.00 i Røgen Forsamlingshus lørdag 5. februar. Anledningen er den, at der er koncert fra kl. 20.30 med Benny Holst Trio.  I en artikel om trioen og ikke mindst Benny Holst kan man f.eks. læse:
”Jeg var for nylig på afrimningsferie i Grækenland - der har de sådan noget godt sodavand; hvis man blander vand i det skifter det farve". Jo, druk, død og damer er de uomgængelige omdrejnings-punkter i såvel den yngre som den ældre Holsts univers, og seneste studieudspil er da også sigende betitlet Sepiadage - stunder i nuancer af grå og brunt. At koncerterne alligevel - således på trods - antager karakter af en hyldest til tilværelsen i al dens karske vælde, er måske det allermest tankevækkende.
I trioen har han et par eminente akkompagnatører; det er nærliggende at fremhæve violinisten Martin Andersen, som gennem en årrække agerede musikalsk makker til en anden stor,  dansksproget og venstreorienteret sangskriver, nu afdøde Jan Toftlund. Men også den væsentlig yngre Jakob Rathje brillerer på guitar og supplerer med slide og fiffige fill-ins. Det er ikke Peter Thorup, men det er en absolut kompetent afløser.
Billetter/spisebilletter kan bestilles/købes hos:
Jesper Gregersen, Silkeborgvej 179, Røgen – jesperland@mail.tele.dk – tlf. 27 81 29 82
Hammelhus, Østergade 42 i Hammel, tlf. 86 96 94 96.
Netbilletter over NETBANK fås ved henvendelse til Susanne Kaae –
kaaenielsen@yahoo.dk


Publiceret 15 January 2011 10:00