Folkemusikfestival i Midtjylland

I Søhøjlandet har der i tre år været Folkemusikfestival. Et af spillestederne er Gjern

”IRSK STUVNING” spiller i Gjern Kultur- og Idrætscenter 27. januar kl. 19.30. Arrangementet er en del af en større helhed, nemlig den årlige Folkemusikfestival, der afholdes på udvalgte spillesteder i Silkeborg kommune. Gjern Kultur- og Idrætscenter har været et af de mest besøgte spillesteder, siden folkemusikfestivalen startede for tre år siden, og arrangørerne forventer da også igen i år, at det strømmer til fra nær og fjern med folkemusik-elskende publikummer, der igen kan se frem til en irsk aften i mættet stemning.Syng med

”IRSK STUVNING” er navnet på et særdeles veletableret band, og de er synonym med god stemning og masser af kendte og populære sange, som publikum kan synge med på.
Bandet spiller og synger en stuvning af irsk, skotsk og engelsk folkemusik eller ”pub-musik”. Sangene, hvoraf de fleste er ”traditionals”, finder vi hos grupper som Dubliners og McCalmans. De har spillet sammen siden 1991 og underholdt på et utal af scener landet over, bl.a. på Tønder Folkemusikfestival.
Arrangør er GKIC samt Støtteforeningen til Gjern IF.

Publiceret 22 January 2011 10:00