Sognepræst Anne-Marie Damsgaard Ditlev, kirkesanger Morten Sejersen og organist Jens Morsing.

Sognepræst Anne-Marie Damsgaard Ditlev, kirkesanger Morten Sejersen og organist Jens Morsing.

Våren er i luften i Voldum

Voldum Pensionistforening og Voldum og Rud Kirker fortsætter den gode tradition og indbyder atter alle sangglade til en fælles sangaften i Voldum, som finder sted onsdag den 2. marts kl. 19.

Af
Erling Baastrup

I Voldum vil nyeste udgave af Højskolesangbogen vil stå i centrum onsdag 2. marts, hvor der blive sunget en lang række kendte og mindre kendte sange. Som sædvanlig er det sognepræst Anne-Marie Damsgaard Ditlev, organist Jens Morsing og kirkesanger Morten Sejersen, der står for planlægningen af aftenen, men førstnævnte er desværre forhindret i at deltage i arrangementet, idet hun i øjeblikket befinder sig under betydeligt lunere himmelstrøg - på besøg hos sin datter i Uganda…!
Arrangementet har næsten ramt ”den første dag i marts” og skal derfor selvfølgelig synge Kaj Munks dejlige ”Den blå anemone” eller ”Hvad var det dog, der skete?” Og ellers er der fokus på de sange, der markerer overgangen fra vinter til forår: ”Når vinteren rinder i grøft og i grav”, ”Våren er i luften”, ”Velkommen lærkelil” mfl.

Starter i kirken

Aftenen starter i Voldum Kirke, hvor der synges en times tid. Derpå går alle sammen til Voldumcenteret, hvor der vil blive serveret en kop kaffe med brød. Og her vil man så synge videre – nu med mulighed for deltagerne frit at vælge i den skatkiste af sange, som Højskolesangbogen er;

Publiceret 20 February 2011 07:00