Knaldende fest på Bamsebo Camping

Mikael Andersen fra Color Power Festfyrværkeri arrangerer Fyrværkerifestival.dk med hotte musik-navne såsom Medina og X-factor Thomas Ring

"Det er en gammel drøm der er på vej til at gå i opfyldelse – og jeg håber den kommer til at betyde noget godt for vores lokalområde," såadan siger Mikael Andersen fra Color Power Festfyrværkeri. 9. til 11. september arrangerer han Fyrværkerifestival.dk på Bamsebo Camping i Ulstrup. Han inviterer til overraskende festfyrværkerier, sensationelle scenefyrværkerier, spektakulære dagsfyrværkerier og ikke mindst Verdens Største Batteri! Men en festival er ikke en festival uden musik. Derfor har han sammensat et program med musik for enhver smag med bl.a. Medina, Kandis og Basim. Også sidste års vinder af X-factor - Thomas Ring - kommer til Bamsebo i september.

Fyrværkeri i dagslys

Om lørdagen, under koncerten med lokale Rock The Duck, kan man opleve et forrygende scenefyrværkeri. "Fyrværkerifestival.dk fået en utrolig god modtagelse. Folk er ekstremt positive. Der er mange, der ringer og skriver for at fortælle, hvor fedt det er med sådan et initiativ. De er glade for at der sker noget stort i vores lokalområde. Så selvom det er en stor satsning, er jeg glad for at jeg tog springet. Den store opbakning fra folk jeg møder, gør at jeg næsten ikke kan vente til 9. september med at sætte gang i årets store fest." Der er allerede solgt flere end 1800 billetter, slutter Mikael Andersen.

Publiceret 02 May 2011 07:00