Bibliotekerne sælger ud i efterårsferien

Hollandsk udsalg giver gode mediekup de første dage af efterårsferien og billige tilbud de sidste dage. Det foregår på bibliotekerne i Hinnerup og Hammel

Af
Erling Baastrup

Hinnerup Bibliotek & Kulturhus og Hammel Bibliotek sælger kasserede materialer i efterårsferien fra fredag 14. oktober til og med lørdag 22. oktober i bibliotekets åbningstid.

Bibliotekerne lover, at der er rigtig mange gode tilbud – også af nyere litteratur. Biblioteket lægger stor vægt på altid at have en ny og aktuel bogsamling og sælger derfor også dubletter af voksen-romaner, der ikke længere har så stort et udlån. Også i faglitteraturen er der tyndet lidt ud. Her er det dog de ældre og mindre aktuelle titler, der vil blive solgt. Desuden er der også godt slidte billedbøger på udsalgsbordene samt tidsskrifter og CD'ere.

"De mest spændende og interessante titler vil selvfølgelige blive solgt først, så hvis man vil gøre et rigtig godt køb, anbefaler vi at møde op de første dage," lyder et godt tip.

På den anden side set, kommer selve bogsalget til at foregå som hollandsk udsalg hvilket vil sige med faldende priser i ugens løb.
De første 2 dage koster bøgerne 20 kroner pr. stk., de næste 4 dage 10 kroner pr. stk. og de sidste 2 dage er prisen 5 kroner pr. stk.

Publiceret 07 October 2011 10:00