John Braad kan se ind i fremtiden.

John Braad kan se ind i fremtiden.

John Braad gennemskuer krisen

Alle kender ham og mange af hans forudsigelser. Sandsigeren John Braad. Bl.a. skribent på Hjemmet. Nu kommer han til Ulstrup.

Af
Erling Baastrup

Ulstrup Kro bliver rammen om et arrangement, som må siges at række fremad. Det er nemlig manden med de synske evner, John Braad, der holder foredrag 25. januar kl. 19.30.

Han vil bl.a. fortælle om, hvad der sker med den verdensomspændende krise. Han vil også fortælle om, hvordan han bærer sig ad med at "se".

Opfyldte profetier

I 1999 udkom hans bog: "Mit liv som sandsiger".
I den skrev han bl.a., at der kommer et totalt rygeforbud. Det var helt uhørt, at sådan noget kunne ske. Når der var fest, blev der budt cigaretter og cigarer rundt under middagen. Men nu står det halve selskab og fryser udenfor, mens de ryger.
Han sagde også, at folk vil komme til at tegne forsikringer for at blive indlagt på sygehus. Sådan en forsikring fandtes slet ikke på det tidspunkt. Men den har været her længe nu.
Han forudså også, at der bliver krig. Nato "blander sig", og Danmark er med. Det kom også til at holde stik.

Offentlige svar

Der kan stilles spørgsmål af tilhørerne. Man skal bare tænke sig godt om, for John svarer på det, der bliver spurgt om. Så hvis svaret måske er "lidt hemmeligt" for andre, skal man nok ikke lige spørge.
Det kan så lade sig gøre at få svar på helt private ting, hvis man er så heldig at få reserveret en tid til en senere personlig samtale.
Til foredraget er der et begrænset antal pladser. Billetterne kan købes hos Kiosk 13 i Ulstrup. De kan også reserveres på tlf. 86 46 33 81.
Arrangør er Ulstrup Handelsstandsforening og Forlaget Visdom

null

Publiceret 13 January 2012 08:00