Ilse Sand er klar med et nyt hold til marts.

Ilse Sand er klar med et nyt hold til marts.

Psykoterapi fortsætter i Hinnerup

Af
Erling Baastrup

Første hold har kørt i 2013. Nu er tilmelding klar til næste hold, som starter til marts og foregår på biblioteket i Hinnerup.
I løbet af 10 lørdage kan man lære at bruge nogle enkle psykoterapeutiske værktøjer, som virker særlig godt for særligt sensitive mennesker. Det kan f.eks. være redskaber, som kan gøre samtaler mere frugtbare, give nye indsigter og som kan bruges til behandling af angst, negativ tænkning eller til afklaring af relationer.

Deltagerne vil desuden på kurset blive undervist i de processer, der foregår i deres eget og andres indre og få en støre forståelse af problemer og potentialer.
Underviseren er psykoterapeut MPF, cand. theol. Ilse Sand, som selv bor i Lading . Hun er forfatter til bøgerne: "Elsk dig selv - en guide for særligt sensitive og andre følsomme sjæle", "Find nye veje i følelsernes labyrint" og: ”Kom nærmere – om kærlighed og selvbeskyttelse”.
Ilse Sand har flere psykoterapeut uddannelser og mange års erfaring som psykoterapeut med egen praksis. På universitetet har hun skrevet speciale i C. G. Jung og Søren Kierkegaard.

null

Publiceret 01 January 2014 09:00