TV:

Surprise: ”Hej Nabo” udvikler sig hurtigt

Den musikalske uge i Favrskov giver musikalske overraskelser

Af
Erling Baastrup

”Hej Nabo” hedder det projekt, som vi har fortalt om flere gange. Det skal få folk til at opleve musikken på en ny og uventet måde.
Det løber af stabelen 20.-28. oktober.
Der inviterer til musik på arbejdspladser, plejehjem, i butikker, i tog og andre overraskende steder.
TV: HEJ NABO - HER HOS SIGNE
 

Signe Bisgaard er projektleder på “Hej Nabo”.

Signe Bisgaard er projektleder på “Hej Nabo”.

Mangfoldigheden under samme paraply

Siden årsskiftet har en projektgruppe med repræsentanter fra Kunstudvalget, Kulturelt Samvirke, Favrskov Musikskole og Kulturhusene i Favrskov arbejdet på at skabe denne musikalske begivenhed.

Anders Nørgaard, der er formand for Kultur- og fritidsudvalget:.
”Hej Nabo” er særligt, fordi det favner så bredt - her er plads til alle, der har lyst til at byde ind. Der er både musikskoleelever og professionelle musikere i verdensklasse, og det glæder mig meget, at Favrskovs mangfoldighed kan samles under en festlig paraply som denne, siger Anders Nørgaard.

Pop-up

Mette Sandahl, leder af Favrskov Musikskole, fortæller, at ”Hej Nabo” består af mange små oplevelser og samarbejder, der skabes i forbindelse med “pop-up-koncerter” rundt om i kommunen.

”Samarbejde på tværs er ikke bare en forudsætning for projektet, men et mål og selve kernen i projektet,” fortæller Signe Bisgaard, der er projektleder på ”Hej Nabo”.
Kulminationen på de mange musikalske samarbejder kan opleves ved Hej Nabo-koncerten 27. oktober. Her medvirker Musikskolens ensembler, Hinnerup Gardens trommekorps og Favrskov Drummers i et stærkt set-up sammen med det 18-personer store Aarhus Jazz Orchestra. Ved koncerten kommer flere hundrede sangere på scenen i løbet af aftenen sammen med Aarhus Jazz Orchestra. Og som ekstra stjernedrys, kommer Steffen Brandt.

Publiceret 04 October 2016 08:00