Et kæmpeshow med Scandinavian Pink Floyd Project markerer et nyt samarbejde mellem Hammel Idrætscenter og InSide.

Et kæmpeshow med Scandinavian Pink Floyd Project markerer et nyt samarbejde mellem Hammel Idrætscenter og InSide.

Pink Floyd show markerer flere koncerter i Hammel

Hammel Idrætscenter og InSide henter show med Pink Floyd Project til byen

Fredag 27. oktober kl. 20 lægger Scandinavian Pink Floyd Project vejen forbi Hammel Idrætscenter med tre timers musik og show, hvor de spiller store dele af Pink Floyds imponerende bagkatalog i en kulisse med masser af lysshow og effekter.
Det er første gang, at Hammel Idrætscenter (HIC) og kulturhuset InSide i Hammel samarbejder om et kulturelt arrangement og det bliver ikke det sidste, mener både Ole Sig, centerleder i HIC, samt Lars Lerche, afdelingsleder i Kultur- og Sundhedscenter InSide.

Idræt og koncerter

“Det bliver fantastisk at invitere Favrskovs borgere og andre interesserede indenfor i Arenaen til en festlig aften. For selvom hallen er bygget til idræt, egner den sig glimrende til større kulturelle begivenheder, og det har hele tiden ligget i kortene, at der indimellem kan ske en masse andet. Og bliver arrangementet den succes, vi håber på og regner med, er vi med på ideen igen, når lejligheden byder sig,” siger Ole Sig i en pressemeddelelse.
“Samarbejdet med HIC åbner mulighed for, at vi også kan få de større produktioner til Hammel, til glæde for det lokale publikum. I InSide har vi ideelle rammer for solooptrædener, akustiske koncerter og lignende i Store Sal. Men et arrangement som Pink Floyd Project, som vi rigtig gerne vil have til Hammel, kræver en anden ramme,” siger Lars Lerche.
Favrskov Musikskole deltager også i samarbejdet. Børn fra musikskolen medvirker som kor i udvalgte passager af koncerten, nemlig i den udødelige ”Another brick in the wall”. Op til koncerten arbejder musikskolen desuden med et tema om Pink Floyd på flere af undervisningsholdene. Det hele munder ud i en for-koncert 27. oktober kl. 18, i InSides Store Sal, hvor eleverne fra musikskolen optræder.
I 2017 er der sammenfald mellem det europæiske kulturår og 50-året for Pink Floyds første udgivelse: ” Piper At The Gates Of Dawn”. Det fejrer Pink Floyd Project med et endnu større set-up og en koncertturné, der altså også kommer omkring Hammel.
Cafe Upstairs serverer tapas-buffet, så den rigtige stemning forud for koncerten i Arenaen er sikret.
Billetter på www.favrskovbib.dk
Læs mere om Scandinavian Pink Floyd Project

Publiceret 16 May 2017 09:15