Centerchef Peter Kjærgård i fitnesscentret, der nu overdrages til Hammel GF. Foto: Kian Johansen

Centerchef Peter Kjærgård i fitnesscentret, der nu overdrages til Hammel GF. Foto: Kian Johansen

Hammel GF overtager driften af fitness-center

Overtager i det nye år og lancerer samtidig et nyt sportspas

hammel 2. januar overdrager Hammel Idrætscenter driften af Hammel Fitness til Hammel GF, som i den forbindelse lancerer et nyt Hammel GF sportspas, der gør det muligt i foreningsregi at kombinere medlemskab i motionscenteret med deltagelse i yoga, spinning, crossfit, naturtræning, styrkegymnastik, zumba, speed-swim, aqua-fitness eller en tur i svømmehallen i de offentlige åbningstider.

To års arbejde forud

Hammel GF har de sidste to år arbejdet med ideen om et sportspas, som skal give adgang til en masse aktiviteter på kryds og tværs af alle mulige sportsgrene og muligvis også kulturelle aktiviteter.

Sidste år startede samarbejdet med Hammel Idrætscenter om Hammel Fitness. Udgangspunktet for tilbuddet var det sædvanlige abonnement til motionscenter, som man langsomt udbyggede med flere idrætstilbud.

Nu er Hammel GF klar til at videreudvikle konceptet og det er meningen, at tilbuddet løbende udbygges med aktuelle tilbud

For at muliggøre sportspasset overtager Hammel GF 2. januar driften af Hammel Idrætscenters motionscenter og konverterer det nuværende fitnesskort til det nye sportspas. Sportspasset skal drives i en helt ny afdeling under Hammel GF.

"Vi har jo allerede 12 fantastiske afdelinger, som alle kan byde ind med spændende tiltag til det nye Hammel GF sportspas. Sportspasset skal supplere de nuværende tilbud i Hammel GFs bestående afdelinger. Det er klart, at vil man spille håndbold, fodbold eller dyrke en af de mange andre idrætsgrene, så skal man stadig være medlem af den relevante afdeling. Men vil man gerne spille badminton engang imellem, ud og løbe en tur hver anden uge, træne lidt fitness eller udfordre sin nabo i bordtennis så er sportspasset et oplagt alternativ," udtaler forenings- og eventchef Allan Bo Andresen i en pressemeddelelse fra Hammel GF.

Håber på flere aktører

Formand for Hammel GF, Mogens Lyngby håber på sigt at få flere aktører med på sportspasset - lokale aktører som kan se ideen i at gøre folk mere nysgerrige på de enkelte idrætsgrene.

jesl

Publiceret 10 December 2019 18:30